ΚΕΝΤΗΜΑ/ΤΥΠΩΜΑ

  1. Αρχική
  2. ΚΕΝΤΗΜΑ/ΤΥΠΩΜΑ

Στην ALL COLLECTIONS WORKWEAR μπορούμε να κεντήσουμε το λογότυπο της εταιρείας σας ή το όνομα σας σε όλα τα ρούχα, καπέλα και ποδιές που αγοράζετε από εμάς.

Με αυτό τον τρόπο το ρούχο γίνεται απευθείας ένα μέσο προώθησης της επιχείρησής σας προς τους πελάτες σας καθώς έχει το δικό σας αποτύπωμα.

 

Κέντημα

Το κόστος για το κέντημα διαφοροποιείται ανάλογα με το μέγεθος και την πυκνότητα των βελονιών (π.χ ένα λογότυπο με φόντο κοστίζει περισσότερο από ένα λογότυπο που αποτελείται μόνο από γράμματα).

 

Για το κέντημα την πρώτη φόρα θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια κεντητική μακέτα ( είναι διαφορετικό από την γραφιστική που ίσως διαθέτετε ήδη).Για να γίνει η μακέτα σας θα πρέπει να μας στείλετε το λογότυπο σας σε ηλεκτρονική μορφή είτε με την μορφή αρχείου (jpg, pdf) είτε σκαναρισμένο.

 

Το κόστος για την δημιουργία των κεντητικών μακετών,χρεώνεται ΜΟΝΟ την πρώτη φορά και είναι:

Μακέτα (8-10 πόντους) ……………….. 30 ευρώ.

Μακέτα (20 -25 πόντους) ……………… 40 ευρώ.

Και τα δύο μεγέθη της ίδιας απεικόνισης………….. 50 ευρώ.

 

Κέντημα μικρό οι τιμές κυμαίνονται από …………. 1,20 - 3 ευρώ ανά τεμαχιο.

Κέντημα μεγάλο οι τιμές κυμαίνονται από ………. 2,50 - 5 ευρώ ανά τεμάχιο.

 

Συνήθως τα κεντήματα μπαίνουν στα εξής σημεία:

Το μικρό στο στήθος αριστερά,στο σβέρκο ή στο μανίκι, όπως επίσης και σε καπέλα.

Το μεγάλο κέντημα έχει λιγότερες επιλογές αφού μπορεί να μπει στην πλάτη ή στο στήθος κεντρικά (σε ποδιές συνήθως μπαίνει κεντρικά μπροστά)

 

Τύπωμα

Το κόστος για το τύπωμα διαφοροποιείται ανάλογα με την ποσότητα των χρωμάτων που περιέχει το λογότυπο που θέλετε να τυπώσετε καθώς και με την ποσότητα των τεμαχίων,ενω παράλληλα υπάρχει περιορισμός ελάχιστης ποσότητας τουλάχιστον 10 τεμαχίων.

Για το τύπωμα την πρώτη φορά θα χρειαστεί να βγάλουμε τελάρο, το κόστος του οποίου το επιβαρύνεστε μόνο την πρώτη φόρα.Για να γίνει το τελάρο σας θα πρέπει να μας στείλετε το λογότυπο σας σε ηλεκτρονική μορφή είτε με την μορφή αρχείου (jpg, pdf) είτε σκαναρισμένο.

Το κόστος είναι:

Τελάρο 15 ευρώ.

Τύπωμα μικρό οι τιμές κυμαίνονται από …………. 0,80 - 2,50 ευρώ ανά τεμάχιο.

Τύπωμα μεγάλο οι τιμές κυμαίνονται από ………. 2 - 4 ευρώ ανά τεμάχιο.

 

Όσον αφορά και τις δυο επιλογές για πιο συγκεκριμένο κοστολόγιο ανάλογα με τις ανάγκες σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

 

espa