Σχετικά με μας

  1. Αρχική
  2. Σχετικά με μας

Η εταιρία μας ALL COLLECTIONS-WORKWEAR δραστηριοποιείται από το 1997 στον χώρο της παραγωγής ενδυμάτων εργασίας στην περιοχή του Πειραιά.

 

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια παραμένει πάντα η υψηλή αισθητική και η ποιότητα σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα ώστε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις του κάθε επαγγελματία.

 

Η επιχείρηση μας τα τελευταία χρόνια λειτουργεί σε χώρο ενιαίο για το κατάστημα και την βιοτεχνία και εξυπηρετεί πελάτες λιανικής αλλά και χονδρικής από όλη την Ελλάδα.

 

Σε μια εποχή που ο βιοτεχνικός κλάδος πλήττεται σημαντικά, εμείς επιμένουμε να κατασκευάζουμε το μεγαλύτερο ποσοστό των προϊόντων μας με αποτέλεσμα να μπορούμε να εγγυηθούμε την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής προς όφελος των πελατών μας.

 

Παράλληλα όμως με την δική μας collection και προσπαθώντας να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του επαγγελματία που θέλει να ξεχωρίζει συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρίες υποδημάτων , εργατικού ρουχισμού κ.α.

 

Η πολυετή εμπειρία μας στον χώρο , μας έχει δώσει την δυνατότητα να συνεργαζόμαστε με μεγάλες και γνωστές εταιρίες της βιομηχανίας τροφίμων, κορυφαίες αλυσίδες super market, σχολές μαγειρικής, ιδιωτικές κλινικές και ιατρεία, επιχειρήσεις εστίασης, εταιρίες εμπορίας καφέ και πολλούς ακόμα πετυχημένους επαγγελματίες στον χώρο τους ο καθένας.

 

Σεβόμαστε των πελάτη και τις ανάγκες του για τον λόγο αυτό θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

 

 

Με εκτίμηση,

 

Νικολάου Κατερίνα.

espa